25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

Terrasoverkapping bestellen? Krijg direct online een prijs bij Overkapping33

Wil je een terrasoverkapping bestellen? Terrasoverkapping voor de beste prijs; Overkapping33.nl. Online kun je direct een terrasoverkapping prijs verkrijgen en ook bestellen. Dagenlang op een prijsopgave wachten is niet meer van deze tijd en Overkapping33 snapt dit al maar te goed. Stel dus je gewenste overkapping online samen en krijg direct een prijs te zien. Overkapping33 is transparant, daarom krijg je ook direct de scherpste prijs te zien! Wil je toch liever een kostenplaatje ontvangen? Dan kun je deze altijd aanvragen per e-mail of telefoon!

Wie is Overkapping33? Overkapping33 is de aanbieder van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, zijwanden en de accessoires die bij deze producten horen. Het assortiment bestaat uit vaste maten maar ook maatwerk producten zijn te verkrijgen. Overkapping33 staat voor een scherpe prijs, snelle levering en deugdelijkheid. Het complete aanbod is eenvoudig online te bekijken en te bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om de showroom te bezoeken. De showroom van Overkapping33 is gevestigd in Venlo. Daar kun je een tweetal overkappingen en een drietal glazen schuifwanden bekijken. Ook zonwering en led verlichting voor een overkapping is aanwezig in de showroom. De showroom is, op de zondag na, op iedere dag geopend.

Ben je niet tevreden met de geleverde producten? Geen probleem! Zolang het niet op maat is, kun je het altijd binnen 14 dagen na levering, retourneren bij Overkapping33.nl. De producten worden dan door de transporteur opgehaald, of je kunt ervoor kiezen om het zelf af te geven. Daarnaast wordt er op de terrasoverkapping altijd standaard 5 jaar fabrieksgarantie gegeven. Zo weet je zeker dat, als er iets defect gaat binnen de periode, je het kunt aankaarten bij Overkapping33.nl! Twijfel niet langer en bestel met de uitstekende service voorwaarden eenvoudig en snel op Overkapping33. Heb je nog vragen? Contacteer de klantenservice!