25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

De tijdloze trendy betonlook die je in je huis wil hebben

De keuzes op woongebied zijn tegenwoordig eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er: met de inrichting van je huiskamer kun je alle kanten op, met de stof van je gordijnen zijn de combinaties oneindig. Wat moet je kiezen als er vandaag de dag zoveel op de markt te vinden is? Wat een goede tijdloze basis voor je woonomgeving is, is beton ciré. Of het nu om je keuken, badkamer of trappenhuis gaat. Dit is wat je in je leefomgeving wilt hebben.

Wat is beton cire

‘Het gepoetste beton’ wordt het ook wel op z’n Frans genoemd: béton ciré qualité exceptionnelles! Deze betonlook straalt een natuurlijk en robuust effect uit, maar tegelijkertijd zorgt het voor een warme sfeer. Het beton wordt zo bewerkt dat het een gladde structuur wordt. Deze betonlook kan zowel op grote als op kleinere oppervlakte worden toegepast. Zo kiezen mensen er voor dit toe te passen in hun hal bij binnenkomst van hun woning, als werkblad in de keuken of als doorlopende muur in de badkamer. 

Gebruiksvriendelijk materiaal

Beton cire is van stevig materiaal. Het is sterk en waterdicht. Ook krijg je er geen krassen of beschadigingen in. Het is makkelijk schoon te houden. Er zitten geen naden in waar vuil of vocht tussen kan gaat zitten. Ideaal dus voor een omgeving als de keuken of badkamer! 

Genoeg voordelen aan dit tijdloze materiaal dat op verschillende manieren in je huis toe te passen is. Wat voor stijl je daarbij toepast is helemaal aan jou. Maar de basis alleen al is met dit materiaal een plezier voor het oog en fijn in gebruik.