25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

Hout beton schuttingen bij Schutting33

Gaat u binnenkort een hout beton schutting bestellen?

Een hout beton schutting is een ideale schutting voor een iedere tuin. U kunt kiezen uit allerlei hout beton schuttingen die aansluiten op de sfeer van uw tuin. De betonplaat kunt u kiezen in alle RAL-kleuren en u kunt kiezen uit allerlei houtsoorten. Gaat u binnenkort een hout beton schutting bestellen? Bekijk dan eens hout beton schuttingen bij Schutting33. Zij bieden een ruim aanbod van topkwaliteit schuttingen tegen de scherpste prijzen. Ook bieden ze de beton schuttingen aan. Deze schuttingen zijn geheel van beton en leverbaar tegen de laagste prijsgarantie.

Gewenst motief

Een beton schutting is voor geschikt voor alle situaties. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelzijdige beton schutting. De betonplaten worden dan met de rug tegen elkaar geplaatst zodat u aan beide zijdes een motief heeft. Heeft u buren aan de andere kant? Dan kunnen zij kiezen voor een gewenst motief. Omdat de coating aangebracht wordt nadat de beton schutting wordt geplaatst, kunnen allebei de zijdes ook op een gewenste kleur gespoten worden.  De schutting van beton is in alle (!) RAL-kleuren te spuiten. De meest gekozen kleuren zijn RAL7016 (antraciet) en RAL7011 (antracietgrijs). Gaat u binnenkort kiezen voor een beton schutting?

RAL-kleuren

Naast online de prijs berekenen, kunt u ook gewoon online een offerte aanvragen voor de hout beton schutting. De offerte wordt z.s.m. voor u opgesteld. U krijgt altijd binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Ook kunt u langskomen in de showroom van Schutting33. De showroom is 6 dagen in de week geopend, u kunt alle vragen stellen over de schuttingen en ook maken ze een offerte op maat voor u op. Zo krijgt u advies op maat en een duidelijk kostenoverzicht. De showroom en showtuin is gelegen in Venlo (Limburg). U kunt een bezoek brengen zonder een afspraak te maken.