25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

Populair bij EIKENvakman; de eiken ‘klassiek’ tafelpoot.

EIKENvakman.nl is een gespecialiseerde webshop in eikenhout producten voor binnen. De basis van onze online collectie betreft een ruime collectie eiken bladen en eiken tafelbladen, maar ook vindt u bij ons prachtige tafelpoten van eikenhout & staal. In een serie blogartikelen vertellen wij u wat meer over populaire producten. Dit keer gaan we dieper in op de klassieke poot van eikenhout; Een prachtige sierlijke eikenhouten tafelpoot, ook wel kloosterpoot genoemd, die echt de eyecatcher van uw eiken tafel zal vormen.

De klassieke tafelpoot (set) van EIKENvakman.nl

Een prachtige eikenhouten poot met een ‘klassieke uitstraling’ van rustiek eikenhout (bevat noesten & scheuren) met een vochtpercentage van circa 12%, ideaal voor binnen dus! Deze bijzondere & sfeervolle tafelpoten worden met de hand vervaardigd door ervaren houtbewerkers. De bijzondere vormgeving geeft een klassieke look met een luxe accent. Het eikenhout wordt geschaafd en vervolgens licht opgeborsteld, zodat de nerven net wat duidelijker zichtbaar zijn. Voor een stevige en eenvoudige bevestiging is deze eiken tafelpoot voorzien van een stalen montageplaat van 4 mm dik. Deze montageplaat is gepoedercoat (zwart) en voorzien van 8 gleufgaten, 4 per ‘lange zijde’.

Maten:

Specifieke afmetingen van de klassieke eiken tafelpoot: De breedte aan de onderkant is 77 cm, de breedte aan de bovenzijde is 96 cm (montageplaat) en de hoogte is 72 cm. Daarnaast is het middendeel circa 22 cm breed en de ‘hoogte’ van het ondergedeelte (tot het middendeel van de tafelpoot) is 18 cm.

Wilt u meer weten? Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle & bijzondere eiken (eetkamer)tafelpoot, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk direct onze volledige collectie op www.eikenvakman.nl, de specialist in eiken tafelbladen & tafelpoten!