25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

Een aluminium strip op maat bestellen bij ALUMINIUMvakman.nl

ALUMINIUMvakman.nl is de Nr. 1 webshop voor uw aluminium (alu) profielen op maat! In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze specifieke aluminium profielen en hoe het ‘op maat’ bestellen hiervan precies werkt. In dit artikel gaan wij dieper in op het online bestellen van een aluminium strip (massief plat). Deze kunt u bij ons eenvoudig online bestellen – van 10 cm tot 600 cm – in een lengte naar wens, wel zo handig! Wilt u meer weten, bekijk hier dan direct de volledige collectie aluminium strip bij ALUMINIUMvakman.nl.

Een strip van aluminium in een lengte op maat bestellen, hoe doe ik dit?

Het online bestellen van een vierkante alu koker is bij aluminiumvakman.nl echt een fluitje van een cent. Wij hebben het besteltraject zo eenvoudig mogelijk voor u ingericht, zodat het vinden – en bestellen – van uw alu strip in een aantal klikken geregeld is! U vindt direct in de ‘hoofdnavigatie’ het hoofdmenu item ‘strip’ terug. Wanneer u hierop klikt komt u direct uit bij al onze aluminium stripprofielen. Hier krijgt u een overzicht van alle maten binnen onze ‘online collectie’. Deze worden weergegeven van klein naar groot. De kleinste strip is 10×3 mm en de grootste is 100×10 mm. U vindt dus een diverse collectie op het gebied van maatvoering, die u direct online kunt bestellen. Selecteer de gewenste afmeting en klik door naar de product detailpagina van de specifieke strip(maat). Vervolgens kunt u de lengte invoeren. U kunt deze zelf (in cm) invoeren – van 10 t/m 600 – binnen STAP 1. Wanneer u de lengte invoert en vervolgens op de groene ‘bereken’ knop klikt, wordt de exacte prijs automatisch berekend & direct getoond. Naast de standaard optie ‘recht gezaagd’ kunt u ook kiezen voor 1-kant en 2-kanten verstek gezaagd. Dit bieden wij voor een scherpe & vaste prijs aan. Wilt u dat onze vakmannen uw aluminium strip in verstek zagen, klik dan de gewenste optie aan. Vervolgens zal er een extra veld verschijnen met een link naar onze aanlever specificaties en een invoerveld om deze in te voeren. LET OP: wij gaan standaard uit van een 45 graden hoek. Wenst u een afwijkende graden hoek, vul dit dan ook in binnen het veld ‘specificaties’.

Voeg de strip vervolgens toe aan uw winkelwagen, voer uw bestel gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en het is al geregeld! Onze medewerkers nemen contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgafspraak, zo geregeld dus!