23 juli 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

G4s safety solutions

G4s safety solutions zorgt voor veiligheid

Vroeger toen ik nog voor een baas werkte was ik er helemaal niet mee bezig om alles in de fabriek wel veilig was, ik ging er automatisch van uit dat mijn baas daar voor zorgde. Nu ik een eigen bedrijf heb zie ik opeens in hoe belangrijk dat is en daarom heb ik G4s safety solutions ingeschakeld. Achteraf gezien had ik mij daar wel mee bezig moeten houden want toen er onverwachts een gevaarlijk gas vrij kwam in de fabriek waar ik werkte ontstond er een gevaarlijke situatie. Mijn baas had namelijk niet de juiste materialen in huis zoals een gasmasker die gekeurd was. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik en nog een paar andere collega’s iets hebben ingeademd wat niet goed is voor onze gezondheid. Ik heb geleerd dat jij altijd voorbereid moet zijn op zulke situaties ook al komen die nauwlijks tot nooit voor.

G4s safety solutions

Juiste materialen

Toen ik besloot om een eigen bedrijf op te richten heb ik daarom gelijk een bedrijf ingeschakeld die mij meer kan vertellen en leren over veiligheid. Bij G4s safety solutions kwam ik terecht via een goede vriend van mij. Het ongelukje bij mijn vorige baan was natuurlijk erg gevaarlijk maar het had ook erger kunnen aflopen. Dat is iets wat ik wil voorkomen want de veiligheid van mijn werknemers is mijn verantwoordelijkheid. Samen met dit bedrijf hebben wij gekeken wat ik precies kan doen. Zo heb ik de juiste materialen in huis en bespreek ik maandelijks het noodplan mocht er iets gevaarlijks gebeuren.

G4s safety solutions