25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

Ikea lampen installeren

Ikea lampen installeren

Zo kun je slimme Ikea lampen installeren

Als er één merk beroemd is om zijn handige en mooie interieurproducten, dan is het Ikea. Het Zweedse merk staat voor kwaliteit, stijl en eenvoud. Het grootste voordeel is misschien wel hoe eenvoudig de producten van Ikea zelf in elkaar te zetten en te installeren zijn. De laatste jaren heeft Ikea iets nieuws: slimme lampen! Met deze slimme lampen kun je je licht in huis nog beter personaliseren en optimaliseren. Maar hoe kun je de nieuwe slimme Ikea lampen installeren? Dat lees je in dit blog! Lees snel verder.

Soorten slimme Ikea lampen

Met slimme verlichting van Ikea heb je licht waar, wanneer en hoe je het wilt in huis. Door middel van de slimme lampen heb je eenvoudig licht in je keuken, slaapkamer en garderobe kast. Er zijn slimme lampen te krijgen in de vorm van de klassieke peertjes, maar ook in de vorm van LED-strips en andere soorten verlichting, die je eenvoudig op elke gewenste plek kunt plaatsen.

Slimme Ikea lampen installeren

Hiervoor gebruik je de Ikea Home Smart-app en de verbindingshub. De slimme lampen van Ikea zijn voorzien van speciale sensoren, die je eenvoudig via de App bedient. Je maakt het deksel aan de achterkant van de bewegingssensor open en je doet de batterijen erin. Plaats de wijzer op de maan om ervoor te zorgen dat het licht alleen op de sensor reageert als het ’s avonds donker is. Wil je dat de sensor ook overdag werkt? Zet de wijzer dan op het zonnetje. Je kunt zelf aangeven of het licht uitgaat na anderhalve minuut of na 10 minuten zonder waargenomen beweging. Wil je de fabrieksinstellingen terugzetten? Verzet de schakelaar dan snel zes keer achter elkaar.

Slimme lampen kopen

Ben jij overtuigd geraakt en wil je slimme lampen van Ikea kopen, die je overal kunt installeren? Dan zijn vooral de LED-strips iets voor jou. Regel hiervoor altijd de juiste dimmer voor Ikea lampen. Voordat je het weet, heb je licht naar wens in huis! Heb je vragen naar aanleiding van dit blog? Stel al je vragen gerust via het contactformulier.