25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

Designtegels.be

Designtegels.be weet wat kwaliteit is

7Langzamerhand zijn wij aan het einde gekomen van onze renovatieproces in ons huis. Het enige wat nog gebeuren moest was de keuken, dat was ook onze grootste klus! Onze keuken is namelijk niet meer wat het moet zijn, oubollig en valt zowaar uit mekaar. Doordat ik maar al te graag een nieuwe keuken wilde hebben ben ik op het internet wezen zoeken. Ik had nodig:

  • Keuken
  • Tegels voor de muren
  • Verf
  • Goede zin

Dankzij het feit dat ik de website van Designtegels.be al kende ben ik ook deze keer weer bij hun gaan kijken. Op de badkamer van mij heb ik al tegels van hun en ging er vanuit dat de tegels ook in de keuken gebruikt kunnen worden. Mijn badkamer leeft van de vrolijke kleuren en dit wilde ik maar al te graag in de keuken ook zo hebben. Ik heb er dan ook voor gekozen om dezelfde  tegels te bestellen welke ik ook in de badkamer heb.de-pasta-kantine-3

Online bestellen

Ik ben sowieso al fan van het online bestellen, niet meer de deur uit hoeven om de nieuwste trends in huis te halen. Bij Designtegels.be geldt dit eveneens! Hier kan je namelijk vanachter je eigen computer bestellen zonder dat je er de deur voor uit moet. Gemakkelijk kiezen uit de aangeboden tegels en vervolgens jouw bestelling afmaken, naar mijn mening is dit echt ideaal toch?logo_nl_BE