25 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

Een binnen dorpel, composiet of natuursteen?

Dorpels op maat gezaagd bij NATUURSTEENvakman.nl; Bestel voordelig & eenvoudig online! Naast een prachtige collectie dorpels van natuursteen, waaronder topkwaliteit Belgisch hardsteen, staan wij garant voor kwalitatief maatwerk, de beste (online) prijs en een snelle levering. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een mooi maatwerk product dat secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen; Met zorg & liefde voor het vak. En dit geldt natuurlijk ook voor onze prachtige collectie composiet dorpels. Het is een vraag die wij steeds vaker krijgen, moet ik nou voor natuursteen of composiet kiezen?

 

Een natuursteen dorpel of een composiet dorpel?

NATUURSTEENvakman

De voordelen van een natuursteen dorpel zijn duidelijk. Voor welke soort u ook gaat, u kiest bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendige, natuurlijke en ‘bruisende’ dorpel. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een prachtige collectie dorpels van Belgisch hardsteen met gezoete afwerking, zowel donker gezoet als licht gezoet. Licht / blauw gezoet Belgisch hardsteen heeft die bekende blauwgrijze tint, terwijl donkergezoet meer naar het antraciet neigt. De donkergezoete variant is de meest populaire afwerking voor binnen dorpels.

 

Maar toch wordt er steeds vaker gekozen voor een binnen dorpel van composiet. Wij durven niet te kiezen tussen deze twee en het is ook echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. Composiet is de laatste jaren enorm gegroeid, zowel in marktaandeel als in aanbod en dan ook vooral de kwaliteit en diversiteit van het aanbod. Vooral op het gebied van (andere) kleuren en kleurtinten is composiet erg divers en ook echt een meerwaarde. Daarnaast is composiet op het gebied van prijs ook een interessante keuze. De keuze voor de unieke tekeningen en accenten van ‘echt’ natuursteen blijft een reden voor mensen om hiervoor te kiezen. De keuze is volledig aan u, maar waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij NATUURSTEENvakman.nl slaagt u altijd!