22 juni 2024

123 Living Blog

De Lifestyle Blog

kunstgras

Altijd genieten van je tuin

Een tuin heb je niet voor niets, de bedoeling is dat je er het hele jaar van geniet. Helaas is dit bij veel mensen niet altijd het geval, simpelweg omdat een gazon mooi houden kennis en tijd vereist. Heb je geen groene vingers, of geen tijd om het gras in de tuin te onderhouden denk dan eens aan het leggen van kunstgras in je tuin. Geen onderhoud meer maar wel het hele jaar een prachtige tuin om van te genieten. Bij grasengroenkunstgras.be zijn er verschillende mogelijkheden.

kunstgras

Kies het gras wat je mooi vindt

Gelukkig is er tegenwoordig kunstgras wat niet onderdoet voor echt gras, in de webshop van grasengroenkunstgras.be kun je de verschillende soorten gras bekijken. Twijfel je welke je moet nemen, of wil je het gras in het echt zien dan kun je langskomen in de showtuin. Maar het opvragen van een paar stalen van het gras is natuurlijk ook mogelijk, hierdoor kun je het gras voelen en ervaren en heb je een idee. Een afspraak maken met een specialist bij je thuis is ook mogelijk.

Ontwikkeling van het gras

De laatste jaren heeft kunstgras een ware ontwikkeling meegemaakt, door het op de juiste manier te leggen is het niet van echt gras te onderscheiden. Je hebt de keuze uit verschillende soorten en kwaliteiten gras, over het algemeen zijn de duurdere soorten het meest realistisch. Hierbij heb je ook de wat langere sprieten, vaak zijn de lange sprieten het meest realistisch in een tuin. Maar vind je kort gras mooi dan is dit ook binnen het assortiment verkrijgbaar.